” Pot dependentele să ucidă comunicarea ” ?

Vineri, 04.04.2014, cu ocazia Zilei Mondiale a  Sănătății  – Școala Postliceală Sanitară  “OMENIA”  din Târgu Jiu a organizat masa rotunda cu tema ” Pot dependentele să ucidă comunicarea ” ?

Elevii Școlii Postliceale Sanitare “OMENIA”  sub coordonarea cadrelor didactice au prezentat teme variate cu privire la consumul de alcool și tutun, pornografia juvenilă, abuzul asupra copiilor, jocurile de noroc , dependența de cumpărături, dependența de internet – precum și studiul de caz realizat  în rândul populației municipiului Târgu Jiu cu vârsta până la 30 de ani.

Prin acțiunea de astăzi elevii și profesorii Școlii Postliceale Sanitare “OMENIA”  din Târgu Jiu doresc să atragă atenția aspura faptului că, dependența a devenvit un fenomen social, care dacă nu este abordat corect  poate aduce probleme în integrrarea tineretului în societatea activă.

Comunicarea eficientă este condiționata de înțelegerea comună a mesajului, iar acest lucru este valabil în orice organizatie medicala sau școlara, în special astăzi, când  societatea noatră este afectată de multiplele dependențe care impiedică împlinirea de sine.

 

IMG_6459

IMG_6458

 

 

 

 

 

 

 

IMG_6456

IMG_6464

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_6471

IMG_6470

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_6467IMG_6466