În seara zilei de luni, 16 decembrie 2013, pe scena Teatrului “Elvira Godeanu” din Târgu Jiu, elevii Școlii Postliceale Sanitare “Omenia” din municipiu  au adus Spiritul  Crăciunului  în sufletele gorjenilor  prin spectacolul “Cu suflet pentru suflet” organizat și oferit din inimă invitaților: angajații spitalelor târgujiene, bolnavi cu afecțiuni oncologice membri ai Asociației  “Sf. Ana”, elevi, profesori, ca și tuturor celor ce au avut plăcerea de a veni la acest spectacol.

Plini de entuziasm, talent și creativitate tinerii  actori amatori ai Școlii Postliceale Sanitare “Omenia”  au  demonstrat  inedit și originalitate  prin colindele interpretate.  De un real succes “de public”, materializat prin aplauze prelungite,  s-au bucurat  și scenetele prezentate.

Finalul spectacolului a fost la fel de inedit: elevele-asistente au coborât printre spectatori dăruind din suflet cadouri – jucării de pluș – tuturor copiilor prezenți în sală. De fapt, magia Crăciunului înseamnă să oferi “suflet din suflet și cu multă dragoste”.  Iar acești tineri au demostrat-o din plin.